ROBATAYAKI

De Mibrasa Robatayaki grill is een open houtskoolgrill met meerdere niveaus, uitgerust met accessoires om een reeks kooktechnieken uit te voeren met behulp van grills, Teppanyaki kookplaten of spiesen. Robata grillen leent zich voor een scala aan voedingsmiddelen, van vlees, vis, zeevruchten en groenten, het geven van lichte rokerige aroma's en smaken die we zoeken in grill koken.

ROBATAYAKI RM
ROBATAYAKI RM SE
Espeto Kit Robatayaki
Gastronorm Kit Robatayaki
Grillrooster
Geperforeerde bakplaat
Flat top bakplaat
Draagbalken
Roestvrij stalen spies
Stand Robatayaki
Drop-leaf Tafel
Roestvrij stalen wielen
Afsluitdeksel

 

Geïnspireerd op de eeuwenoude Japanse stijl van het Robatayaki koken, ook wel bekend als Robata, hebben we de nieuwe Mibrasa® Robatayaki gecreëerd.

Een open houtskoolgrill van meerdere lagen en verstelbare hoogtes, met accessoires om een scala van kooktechnieken toe te passen. Je kunt gebruik maken van de grill, Teppanyaki kookplaten of spiesen. Robata grillen leent zich voor een reeks van voedingsmiddelen als vlees, vis, zeevruchten en groenten. Er worden licht rokerige aroma's en smaken meegegeven aan het product.

Ontstaan uit de Japanse thee ceremonie, heeft deze methode zijn weg gevonden naar Noord Japanse vissers die de methode gebruiken om hun maaltijd warm te houden tijdens lange tochten op zee. De evolutie van de Robatayaki heeft het naar de moderne keuken gebracht, waar chef-koks de gerechten bereiden en hun kookkunsten laten zien aan de klant. Zo ontwikkeld de gast zich als een deelnemer in de gehele kookervaring.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!