Pizza uit de oven in uw tuin

MiForno houtoven Medium
MiForno houtoven Large
MiForno houtoven Extra Large

Als u graag een pizza wilt bereiden in een oven, buiten in uw tuin, dan raden wij de MiFrono houtoven aan. De MiForno is een houtoven van eigentijds design. Dit is het perfecte instrument om een unieke kookervaring en beleving te creëren. HotRes B.V. is uw leverancier voor de beste oven om buiten in uw tuin pizza mee te bakken.

Pizza uit de MiForno oven, buiten in uw tuin

HotRes B.V. uit Rotterdam is uw leverancier voor houtovens. De MiForno houtoven is een professionele oven, met een laag gewicht, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteiten die een traditionele houtoven biedt voor het bakken van pizza in uw tuin. De Portugese klei is bij uitstek hét materiaal om in te bakken, maar ook om in te braden en roosteren. De klei van deze houtoven voor in de tuin wordt beschermd door een frame van staal met beschermende coating. Dat maakt deze houtoven perfect geschikt om de weersomstandigheden buiten in uw tuin te trotseren.

De beste temperaturen voor uw pizza, buiten uit de oven

De korte tijd die nodig is voor de oven om op te warmen (in minder dan 40 minuten), in combinatie met de uitstekende isolatie, maken dat de bereidingstijd van veel gerechten kort en snel is. Daarentegen kan men natuurlijk ook op lagere temperatuur koken (slow-cooking). De hoge mate waarin de isolatie de warmte vasthoudt is hiervoor ideaal. Men kan namelijk het vuur stoken tot op de gewenste temperatuur en deze lang vasthouden. Met een thermometer kunt u deze temperatuur goed in de gaten houden.

Uw pizza is snel klaar in de oven voor buiten

Een pizza is klaar in minder dan 1 minuut, vlees rooster je krokant in een oogwenk, voor brood of groentes kunt u meer tijd nemen op een lagere temperatuur. Tevens heeft de oven een uitstekende isolatie voor een veilige temperatuur aan de buitenzijde van de oven, zodat niemand zich hieraan verbrandt. Stenen schalen zijn eveneens te gebruiken in deze oven. Door het lage zwaartepunt en grote wielen, zijn deze ovens gemakkelijk te verplaatsen. De ovens zijn zeer geschikt voor het maken van pizza op het terras, evenementen en ook thuis in de tuin. Wilt u extra genieten in uw tuin? Overweeg dan een grote barbecue aan te schaffen om het lekkerste vlees te grillen.

Bestel de houtoven voor buiten in uw tuin

Wilt u ook een mooie oven voor buiten in de tuin, om de lekkerste pizza te bakken? Bestel onze houtoven voor buiten in uw tuin en u kunt aan de slag. Neem contact op met onze specialisten. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl voor uw nieuwe oven om pizza te bakken, buiten in uw tuin.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!