Grill voor een restaurant

Bent u voor uw restaurant of andere gelegenheid in de horeca op zoek naar een uitstekende grill op houtskool? Door te koken met Mibrasa® apparatuur zullen uw klanten heerlijk eten. Bekijk ons aanbod van verschillende grills en kies de houtskooloven die past bij uw situatie. HotRes B.V. uit Rotterdam is uw leverancier voor de beste grill voor uw gelegenheid in de horeca.

COMPACT HMB
SPACE HMB SB
BASE HMB MA
BASE SPACE HMB MA SB
VERTICAL HMB AB
VERTICAL SPACE HMB AB SB
VERTICAL MAX HMB AC
HOT HMB HOT
HOT SPACE HMB HOT SB
HOT MAX HMB HOT AC

Voor elk restaurant een geschikte grill

Koken op vuur is diep geworteld in de mediterrane gastronomie. Vanuit Palamós, in het hart van de Costa Brava, waar we de beste Mibrasa® apparatuur produceren voor onze klanten over de hele wereld, zijn wij er trots op de ambachtslieden te zijn van koken op houtskool. HotRes B.V. is de leverancier van deze uitstrekkende grill voor uw horeca. Dankzij de vooruitstrevende technieken van Mibrasa® is koken en grillen een waar genot voor de chef, en de maaltijd zal altijd zeer smakelijk zijn voor uw klanten. Uw restaurant, of andere gelegenheid in de horeca, zal profiteren van een uitstekende grill op houtskool van dit gerenommeerde merk, dus schakel ons in als leverancier. Als u deze veelzijdige grill op houtskool gebruikt in uw restaurant of elders in de horeca, dan kunt u hier ovenpannen in gebruiken. Zo kunt u nog meer verschillende soorten maaltijden bereiden voor uw klanten.

Dé grill op houtskool voor de horeca

Voor een grill voor in de horeca kiest u ons als leverancier, maar ook voor ovens in uw restaurant. De Mibrasa® Houtskooloven is een gesloten grill ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Spanje. Deze combinatie tussen grill en oven is gemaakt van de beste kwaliteit staal en met behulp van geavanceerde engineering technieken, onze grills zijn ontworpen om te voldoen de eisen van professionals in de horeca. De technische specificaties stellen de gebruiker in staat om nauwkeurig de luchtstroom door de grill te regelen als gevolg daarvan, vermindert de hoeveelheid houtskool. Met de Mibrasa® oven, kunt u kunt u alle soorten voedsel koken, met behoud van hun natuurlijke smaken. Wij hebben een breed assortiment hoogwaardige producten en accessoires waarmee u uw Mibrasa® oven kunt personaliseren en aanpassen aan uw behoeften. Zo is elke grill op houtskool van Mibrasa® geschikt voor uw restaurant of horeca gelegenheid.

Laat ons uw nieuwe grill leveren

Bekijk op deze pagina het ruime aanbod aan verschillende houtskoolovens. U zult zeker een geschikte grill op houtskool voor uw restaurant of andere gelegenheid vinden bij ons als leverancier. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl. Ook wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze showroom plant u via deze wegen een afspraak in.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!