Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

Een open houtskoolgrill

Bent u op zoek naar een professionele open houtskoolgrill voor in de horeca? HotRes B.V. uit Rotterdam is uw partner voor de allerbeste ovens en grills. Onze producten zijn gemaakt voor de experts in de keuken. Bekijk ons aanbod van uitstekende grills en maak de lekkerste gerechten voor uw klanten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

Een open houtskoolgrill voor de horeca

Als u vlees, vis of groenten graag gegrild serveert, dan is een professionele houtskoolgrill voor gebruik in de horeca iets voor u. HotRes B.V. is uw leverancier voor de beste houtskoolovens en grills. Als u voor uw restaurant een grill zoekt, dan hebben wij hem. Als u in de horeca werkt, dan weet u hoe verzot klanten zijn op de unieke smaken van gebakken vlees, vis of groenten van de open houtskoolgrill. Net als bij een grote barbecue brengt dit grillen unieke smaken waardoor uw klanten maar terug blijven komen. Wilt u uw klanten extra verrassen? Wat dacht u van pizza’s bakken in de buitenlucht, naast het terras? Wanneer u ons uitgebreide aanbod bekijkt zal u zeker nieuwe ideeën opdoen voor uw restaurant, dus kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


Pizza in een professionele oven

Laat ons uw oven leveren

Bent u al overtuigd van onze houtskoolgrill? Zo niet, bekijk dan eens onze lijst van referenties van bedrijven in de horeca die wij hebben bediend met onze open houtskoolgrill of andere ovens en grillopties. Neem contact op met onze experts voor vragen over onze producten. Dit doet u door te bellen naar +31(0)657767123 of een e-mail te sturen naar info@hotres.nl.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!