Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

Een grote barbecue

Met een grote barbecue bereidt u snel veel vlees voor al uw klanten. Bekijk ons ruime aanbod aan barbecues, ovens en grills en schakel HotRes B.V. uit Rotterdam in om uw restaurant te verrijken met onze apparatuur. Uw klanten zullen heerlijk kunnen eten met een barbecue van ons leveranciersbedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

Maximale efficiëntie met een grote barbecue

Als uw restaurant grote hoeveelheden klanten bedient en uw koks eten bereiden op de barbecue, dan bent u bij ons in goede handen. Als leverancier van houtskoolovens, grills en barbecues hebben wij de perfecte oplossingen voor uw restaurant of andere horecagelegenheid in huis. Als experts in professionele grills voor de horeca zorgt HotRes B.V. dat u het lekkerste vlees of groente bereidt in uw restaurant dankzij een grote barbecue van ons. Maak uw barbecue compleet met een grill brush om deze goed schoon te houden. Zo heeft u langer plezier van uw barbecue. Maakt u ook andere gerechten? Wij zijn ook uw partner voor Robatayaki grills. Wilt u in de bij slecht weer vlees, vis of groente bereiden? Wij hebben uitstekende ovens met draaideuren voor binnen in uw keuken.


Pizza in een professionele oven

Schakel ons in voor uw nieuwe barbecue

Plaats een bestelling of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Zo kunt u al onze producten met eigen ogen aanschouwen. U kunt ons uiteraard ook vragen voor advies. Neem hiervoor contact met ons op. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!