Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

Ovenpannen

Bent u op zoek naar ovenpannen om in uw restaurant te gebruiken? Onze pannen zijn geschikt voor een tal van verschillende ovens. Met een oven-pan kunt nog meer gerechten bereiden op uw grills. Zo verrast u uw klanten steeds met nieuwe en verrassende smaken. Bekijk nu ons aanbod.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

Maak de lekkerste gerechten in onze ovenpannen

Als u op zoek bent naar een professionele oven, dan bent u bij ons in goede handen. Wij hebben bijvoorbeeld een uitstekende oven voor u, inclusief kastje met draaideur. HotRes B.V. uit Rotterdam is dé leverancier van houtskoolovens en grills voor in de horeca. Uiteraard kunt u bij ons ook accessoires bestellen hierbij. Ovenpannen zijn hier een voorbeeld van, maar u kunt ook denken aan een stenen ovenschaal. Met deze toevoegingen in uw keuken worden de maaltijden die u aan uw klanten voorschotelt nog uitgebreider én lekkerder.


Pizza in een professionele oven

Bestel onze uitstekende pannen voor in de oven

Voor de beste ovenpannen rekent u op de producten van HotRes B.V. Wij leveren graag onze mooie pannen voor in de oven aan uw restaurant of horecagelegenheid. Om te bestellen, of voor meer informatie over onze ovens, grills of andere producten, belt u naar +31(0)657767123 of stuurt u een e-mail naar info@hotres.nl.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!