Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

De combinatie tussen grill en oven

Met deze combinatie tussen een grill en een oven maakt u met op onze grills overheerlijke maaltijden voor de bezoekers van uw restaurant of eetgelegenheid. Maak kennis met onze uitstekende grills, ovens, en combinaties tussen een grill en een oven. HotRes B.V. uit Rotterdam is uw leverancier voor de beste apparatuur om maaltijden te bereiden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

De grill die ook een oven is

Een houtskooloven van Mibrasa® is een oven die als gesloten grill is ontworpen. Met deze grills profiteert u van alle voordelen van een oven, maar met de smaken die kenmerkend zijn voor een grill. Als leveranciers van grills, ovens en combinaties tussen de grill en de oven, schakelt u ons in om deze uitstekende apparatuur te leveren voor uw restaurant of horecagelegenheid. Deze ovens hebben afzuiging, waardoor u bovendien niet bang hoeft te zijn dat uw hele keuken blauw ziet van de rook bij gebruik. Voor deze uitstekende apparatuur voor uw restaurant zijn bij ons ook tal van accessoires verkrijgbaar, zoals afvoerfilters of scheppen om de as van de houtskool te verwijderen uit de grills. 


Pizza in een professionele oven

Laat ons uw nieuwe grill leveren

Naast de houtskoolovens van Mibrasa®, een Spaans merk, bent u bij ons ook in goede handen voor andere soorten grills en professionele ovens. Wat dacht u van een traditionele Japanse grill om de lekkerste gerechten uit het verre Oosten te bereiden voor uw klanten? Voor bestellingen, vragen of een bezoek aan onze showroom neemt u contact met ons op. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!