Mibrasa® Robatayaki grill

ROBATAYAKI RM
ROBATAYAKI RM SE

Wij hebben een Robatayaki grill voor uw restaurant in de modellen RM en RM SE. Geïnspireerd op de eeuwenoude Japanse stijl van het Robatayaki koken, ook wel bekend als Robata, heeft Mibrasa® de Robatayaki RM en RM SE grill gecreëerd. Lees verder en leer meer over deze aanwinst voor uw restaurant.

De Robatayaki grill, van klassiek Japans tot de moderne keuken

Ontstaan uit de Japanse thee ceremonie, heeft deze methode zijn weg gevonden naar Noord-Japanse vissers die de methode gebruiken om hun maaltijd warm te houden tijdens lange tochten op zee. De evolutie van de Robatayaki heeft het naar de moderne keuken gebracht, waar chef-koks de gerechten bereiden en hun kookkunsten laten zien aan de klant. Zo ontwikkeld de gast zich als een deelnemer in de gehele kookervaring.

Een Robatayaki grill de modellen RM of RM SE

Als leverancier voor professionele grills en ovens is HotRes B.V. uit Rotterdam uw partner voor de beste Japanse grills. Bij ons bent u in goede handen voor de Robatayaki grill, in zowel de modellen RM als RM SE. Dit is een open houtskoolgrill van meerdere lagen en verstelbare hoogtes, met accessoires om een scala van kooktechnieken toe te passen. Je kunt gebruik maken van de grill, Teppanyaki-kookplaten of spiesen. Robata-grillen leent zich voor een reeks van voedingsmiddelen als vlees, vis, zeevruchten en groenten. Er worden licht rokerige aroma's en smaken meegegeven aan het product. Dit is de perfecte grill voor uw restaurant, ook als u geen Japanse maaltijden bereid.

Neem contact met ons op voor uw nieuwe grill

Wilt u een Robatayaki grill, in de modellen RM of RM SE, bestellen of in onze showroom bekijken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden graag al uw vragen. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl. Voor andere Japanse grills, bekijkt u eens onze Hibachi-serie.

Download hier de specificaties:

 

Optional accessories
Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!