MIBRASA Hibachi

HIBACHI MH 150
HIBACHI MH 300
HIBACHI MH 300 PLUS

 

-> Download PDF

De MIBRASA Hibachi is een draagbare mini grill van hoge kwaliteit. Gecreëerd om zowel op professioneel niveau in restaurants als ook thuis met vrienden en familie te gebruiken. De Hibachi is beschikbaar in twee formaten, de mh150 is voor 1 tot 2 personen en de Mh300 is voor 3 tot 4 personen.

Hibachi is een Japanse kookstijl waarbij de ingrediënten worden bereidt op een kleine grill. Deze vorm van koken transformeert een gerecht tot een interactieve culinaire ervaring. De Hibachi heeft een elegant en functioneel design, gemaakt van de hoogste staal kwaliteit en door de zelfde handen als de Mibrasas oven. Er kan met de Hibachi zowel op houtskool als op lava steen gekookt worden.

De combinatie van een Hibachi en een Mibrasa oven is perfect. De gast wordt uitgenodigd tot interactie en wordt zo een actieve deelnemer in het creatieve proces bij het bereiden van het gerecht. De Mibrasa Hibachi is ideaal voor verschillende type producten; vlees, vis en groenten. De verbeelding en de creativiteit van de chef-kok met de Mibrasa Hibachi kent geen grenzen.

 

Optional accessories