Mibrasa® Hibachi grill

HIBACHI MH 150
HIBACHI MH 300
HIBACHI MH 300 PLUS

 

-> Download PDF

De Mibrasa® Hibachi is een draagbare mini grill en barbecue van hoge kwaliteit. Gecreëerd om zowel op professioneel niveau in restaurants als ook thuis met vrienden en familie te gebruiken. De Hibachi grill is beschikbaar in twee formaten, de mh 150 is voor 1 tot 2 personen en de Mh300 is voor 3 tot 4 personen.

Met de Hibachi grill heeft u een heerlijke barbecue

Hibachi is een Japanse kookstijl waarbij de ingrediënten worden bereid op een kleine grill of barbecue. Deze vorm van koken transformeert een gerecht tot een interactieve culinaire ervaring. De Hibachi grill heeft een elegant en functioneel design, gemaakt van de hoogste staal kwaliteit en door dezelfde handen als de Mibrasa® oven en barbecue. Voor kleine groepen is er de Hibachi mh 150 en voor 3 tot 4 personen is er de mh 300.

Maak de lekkerste gerechten op deze Japanse grill

Er kan met deze Japanse grill zowel op houtskool als op lava steen gekookt worden. De combinatie van grill en oven die de Hibachi van Mibrasa® biedt is perfect. De gast wordt uitgenodigd tot interactie en wordt zo een actieve deelnemer in het creatieve proces bij het bereiden van het gerecht. De Mibrasa® Hibachi grill is ideaal voor verschillende type producten; vlees, vis en groenten. De verbeelding en de creativiteit van de chef-kok met de Mibrasa® Hibachi grill kent geen grenzen. Heeft u slechts een gast? Dan raden wij de Hibachi mh 150 aan. Eet u met 3 of 4 personen, dan is de Hibachi mh 300 de grill voor u.

Accessoires voor bij uw Japanse grill

Als grillspecialisten hebben wij een ruim aanbod aan verschillende accessoires voor bij onze grills. Met een as-schep verwijdert u bijvoorbeeld eenvoudig de as uit de grill, en met de grill brush zijn de roosters in een mum van tijd schoongemaakt. Zo geniet u langer van deze uitstekende Japanse grill.

Bestel uw nieuwe grill

HotRes B.V. uit Rotterdam is graag uw leverancier voor de beste grills en ovens. U bent bij ons in geode handen voor een Mibrasa® Hibachi grill voor 1 tot 2 personen, zoals een mh 150. Heeft u meer eters? Voor 3 tot 4 personen bestelt u een Hibabhi mh 300 grill. Bent u op zoek naar een groter model Japanse grill? Dan is de Robatayaki wellicht iets voor u. Voor vragen aan onze experts, of om een bezoek in onze showroom in te plannen, neemt u contact met ons op. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl.

 

Optional accessories
Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!