Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

Een stenen schaal voor in de oven

Met een stenen schaal voor in de oven heeft u nog meer manieren om heerlijke maaltijden te bereiden voor uw gasten. Niet iedere schaal overleeft de hoge temperaturen van een oven, dus is het van belang dat u de juiste schalen heeft voor uw keuken. Gelukkig heeft HotRes B.V. deze in huis.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

Een heerlijke maaltijd bereiden in een stenen schaal voor in de oven

Of u nu vlees, vis of groenten wilt maken in de oven, met een de juiste stenen schaal is dit geen enkel probleem. HotRes B.V. uit Rotterdam is een ervaren leverancier in houtskoolovens en grills, en dus de uitgewezen partner voor het leveren van de beste ovenschalen. Onze ovenschalen zijn geschikt voor grillovens en andere soorten ovens. Deze schalen gebruiken in uw pizzaoven die buiten in de tuin staat? Dat is geen enkel probleem. Niet alleen hebben wij uitstekende ovenschalen, ook voor ovenpannen rekent u op ons. Uiteraard hebben wij nog veel meer accessoires voor ovens en grills in ons assortiment.


Pizza in een professionele oven

Koop uw ovenschalen bij ons

Voor de beste stenen ovenschalen hoeft u alleen maar te kijken naar ons aanbod. Wij leveren deze producten graag bij uw restaurant of horecagelegenheid. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met ons. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!