Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

Een professionele oven

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en professionele oven voor uw restaurant die ook dienst kan doen als een grill? Dan bent u bij HotRes B.V. in goede handen. Wij leveren door heel Nederland uitstekende grills en ovens voor de horeca. Met onze apparatuur zullen uw klanten nog lekkerder bij u eten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

Een kwalitatieve professionele oven en grill voor uw restaurant       

HotRes B.V. uit Rotterdam is een ervaren leverancier van houtskoolovens en grills voor in de horeca. Wij hebben al veel restaurants blij gemaakt met onze uitstekende apparatuur. Als u voor uw restaurant een professionele combinatie van oven en grill voor uw restaurant, dan kiest u voor onze kwalitatieve oplossingen. Deze grill voor uw restaurant kan zowel functioneren als oven. Daarnaast zijn onze ovens en grills uit te breiden met verscheidene accessoires. Wat dacht u van een professionele en kwalitatieve afzuiging voor de oven en grill voor uw restaurant? Uw koks zullen met veel plezier de mooiste gerechten maken dankzij onze uitstekende ovens en grills, en uw klanten zullen het verschil proeven.


Pizza in een professionele oven

Grills voor elk soort keuken

Wat voor soort restaurant u ook heeft, wij hebben geschikte apparatuur voor u. Als experts weten wij dat de juiste kwalitatieve grill of oven belangrijk is voor een authentieke smaakervaring. Uw klanten komen naar uw restaurant om deze exotische smaken te proeven, en dus kunt u niet zonder. Gelukkig hebben wij een zeer divers aanbod voor u. Wij bieden onder meer een fantastische parilla aan voor u om mee te grillen. Laat u uw klanten genieten van de Japanse keuken? Dan hebben wij zowel een grote Robatayaka in ons grill-assortiment als de kleinere Hibachi-modellen voor u. Voor een Italiaans restaurant hebben wij mooie ovens om op uw terras pizza’s mee te bakken.

Bestel uw professionele apparatuur

Voor een professionele oven, een kwalitatieve grill of een combinatie van beiden voor uw restaurant schakelt u ons in. Neemt contact op met onze experts voor meer informatie of om een bezoek aan onze showroom in te plannen. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl. Wij helpen u graag met het zoeken naar de beste apparatuur voor uw restaurant en leveren deze snel bij u. 
Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!