Zonder gas
Zonder elektra
Zonder onderhoud

Een Japanse grill

Met een Japanse houtskool grill maakt u de lekkerste traditionele gerechten. Bij HotRes B.V. uit Rotterdam kunt u een traditionele Japanse grill op houtskool kopen voor uw restaurant. Laat de klanten in uw horecagelegenheid versteld staan met de lekkerste grillgerechten die u eenvoudig maakt op deze uitstekende grills.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons!

Een traditionele Japanse grill op houtskool kopen

HotRes B.V. is leverancier van ovens en grills voor de horeca, en dus uw partner voor het kopen van een traditionele Japanse grill op houtskool. Japans eten heeft de laatste jaren veel populariteit gewonnen in Nederland. Met name sushirestaurants zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Toch is een grill in deze restaurants ook belangrijk. De Japanse keuken is immers divers en bestaat niet enkel uit rauwe vis en rijst. De Mibrasa® Robatayaki-grill is geïnspireerd op de Japanse keuken, en deze kunt u bij ons kopen. Vlees, vis, zeevruchten en groenten grill u hiermee voor de lekkerste gerechten. Voor een kleinere Japanse grill, kunt u de Mibrasa® Hibachi bij ons kopen. Deze open grill is geschikt voor bereidingen met houtskool en lavasteen.


Pizza in een professionele oven

Accessoires voor de Japanse grill kopen

Bij ons kunt u ook verscheidene accessoires voor de traditionele Japanse grill kopen. Zo weet u zeker dat u de grill zo goed mogelijk kunt laten aansluiten bij uw restaurant. Van de juiste roosters en bakplaten voor op de grill, tot roestvrijstalen wielen om deze eenvoudig te verplaatsen, wij hebben het voor u. Ook wanneer u andere wereldkeukens wilt opnemen in uw restaurant, zoals de Argentijnse keuken, bent u bij ons in goede handen. Wat dacht u van een parrilla om mee te grillen? Met ons als leverancier voor uw grills kunt u ervan op aan dat uw klanten met veel plezier terug blijven komen bij uw zaak.

Neem contact met ons op voor uw nieuwe grill

Wij leveren graag deze grill bij uw restaurant of andere horecagelegenheid. Neem contact op met onze specialisten voor vragen over onze producten, of om een afspraak in te plannen voor een bezoek in onze showroom. Dit doet u door te bellen naar +31(0)657767123 of door een e-mail te sturen naar info@hotres.nl. Onze experts vertellen u graag meer over onze uitstekende producten.

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!