HMB AC-C oven, met draaideur, rvs-kast en afzuiging

MIBRASA HMB AC-C OVEN INGEBOUWD IN(DRAAIDEUR) RVS KAST INCL. AFZUIGKAP

Bent u op zoek naar een oven met afzuiging voor in de keuken van uw restaurant? Met de HMB AC-C oven haalt u een zeer goede oven met afzuiging in huis. Met deze veelzijdige oven van het gerenommeerde merk Mibrasa® maakt u de lekkerste gerechten voor de klanten in uw restaurant.

Een goede oven met afzuiging

HotRes B.V. uit Rotterdam is graag uw leverancier voor ovens en grills. Wij hebben een ruim aanbod aan professionele ovens en grills voor restaurants en andere horecagelegenheden. Of u nu op een parrilla wilt grillen of liever Japans kookt, bij ons kan het. De HMB AC-C oven met afzuiging is een aanwinst voor uw restaurant. Deze oven met draaideur is leverbaar in een viertal verschillende kleuren en in de volgende afmetingen:

  • HMB AC 75    I     1300 x 1300 x 2470     I     75 cvt.
  • HMB AC 110     I     1500 x 1300 x 2470     I     110 cvt.
  • HMB AC     I    1500 x 1500 x 2470     I     160 cvt.

B x D x H (mm)

Laat ons uw oven leveren

Voor een oven met uitstekende afzuiging, en een ruim aanbod aan accessoires, schakelt u onze experts in. Wilt u deze eerst zelf bekijken? Kom dan naar onze showroom. Plan hiervoor wel een afspraak in. Neem contact op met onze experts om dit te doen. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 

Informatie aanvragen

KLEUR

rvs
RVS

rood
ROOD

zwart
ZWART

geel
GEEL

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!