HMB AB oven inclusief kast met draaideur

HMB AB OVEN MET RVS (DRAAIDEUR) KAST

HMB AB 75    I     700 x 640 x 1660     I     75 cvt.
HMB AB 110     I     920 x 640 x 1710     I     110 cvt.
HMB AB 160     I     920 x 840 x 1710     I     160 cvt.
B x D x H (mm)
-> Download PDF

Bent u op zoek naar een uitstekende oven met een draaideur? Dan is de HMB AB oven van roestvrijstaal met draaideur wellicht iets voor uw restaurant of horecagelegenheid. Met deze uitstekende oven van het Spaanse merk Mibrasa┬« bereid u gegarandeerd de lekkerste gerechten voor uw klanten. 

Een oven met kast inclusief draaideur voor uw keuken

HotRes B.V. uit Rotterdam is uw partner voor professionele houtskoolovens en grills. Als leverancier van ovens en grills hebben wij diverse opties in ons ruime assortiment. Wanneer u een oven zoekt met draaideur, dan is de HMB AB oven een uitstekende optie. Deze combinatie van een grill en een oven heeft kastdeuren die beschikbaar zijn in de kleuren RVS, rood, zwart en geel. Zo weet u zeker dat deze oven altijd past in de keuken van uw restaurant. Deze ovens zijn te combineren met een afzuiging.

Bestel uw oven

Wij zijn uw partner voor de beste ovens en grote barbecues. Neem contact met ons op en bestel uw nieuwe oven met draaideur. Maak uw bestelling compleet met accessoires, zoals een thermometer. Met ovenpannen kunt u nog meer soorten gerechten bereiden in deze ovens. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl voor uw bestelling, een bezoek aan onze showroom of deskundig advies.

 

Informatie aanvragen

KLEUR

rvs
RVS

rood
ROOD

zwart
ZWART

geel
GEEL

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!