Met de Argentijnse parrilla grillen

Parrilla GMB 100
Parrilla GMB 200

De parrilla is een Argentijnse, roestvrijstalen barbecue om perfect mee te grillen. Als leverancier van verschillende grills, is HotRes B.V. ook uw partner voor deze parrilla grill. Deze open grill is met de hand gelast in onze fabriek in Spanje voor de authentieke ervaring van grillen met een parrilla.

Met een parrilla kunt u heerlijk grillen

HotRes B.V. is leverancier van houtovens en barbecues voor de horeca, dus bent u bij ons in goede handen voor een parrilla grill. Met onze grills kunt u heerlijk grillen, of u dat nu doet op een traditionele Japanse grill of op de Argentijnse parrilla. Onze parrilla is een perfecte grill voor wie nieuwe grills zoekt voor zijn of haar favoriete smaken. Deze grillwand van vuur en staal geeft u gasten het gevoel van een echt Argentijns Asado restaurant.

Kenmerken van de parrilla grill

De parrilla grill heeft in hoogte verstelbare roosters die een beetje schuin staan. Dat zorgt ervoor dat via de V-vorm van het rooster de vetten het vlees in de parrilla barbecues weg kunnen lopen tijdens het grillen. Dit betekent minder rook, minder walm en een mooiere, cleane grillsmaak. De vuurbodem van de Parrilla is belegd met keramische onderdelen die de warmte lang vasthouden. In combinatie met onze eigen Mibrasa-houtskool voor deze open houtskoolgrill, zorgt dit voor een lange gelijkmatige gloed om boven te grillen. De parrilla is de volgende stap voor echte grill-restaurants in kwaliteit en beleving.

Schakel ons in als uw leverancier voor een parrilla grill

Als experts in professionele grills zijn wij zijn graag uw leverancier voor een parrilla grill. Schakel ons in en u staat voor u het weet heerlijk te grillen voor uw parrilla grill. Uw klanten zullen verrukt zijn door de smaken die deze grillmethode mogelijk maakt. Maak na gebruik uw grill schoon met onze grill-brush. Zo geniet u langer van onze parrilla barbecues. Heeft u vragen over onze parrilla grill, hoe u hierop het beste kunt grillen of wilt u meer weten over onze andere grills? Wilt u de grill aanschouwen in onze showroom? Neem in al deze gevallen contact op met onze specialisten. Bel naar +31(0)657767123 of stuur een e-mail naar info@hotres.nl.

-> Download PDF Parrilla Presentation
-> Download PDF Parrilla GMB 100
-> Download PDF Parrilla GMB 200

Deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!